Britská stanice dýdžejských legend se díky DAB+ dostala do rozhlasového éteru

6. září 2018

Provozovatel rádia na webu uvádí, že se mu podařilo sestavit mimořádný tým rozhlasových osobností, a to i těch, které se pohybovaly na pirátské scéně.

Britská rozhlasová stanice „United DJs“, která stojí na jménech několika legendárních britských dýdžejů, mohla začít vysílat v klasickém éteru. Umožnilo ji to digitální šíření prostřednictvím technologie DAB+. O jejím návratu informoval například portál Portsmouth.co.uk. Webové stránky stanice jsou k dispozici na adrese https://www.uniteddj.com/, kde je možné si naladit bez geoblokace, tedy mj. i v České republice a na Slovensku, také její on-line vysílání.

Prostřednictvím DAB+ je stanice k dispozici ve městě Portsmouth, její sídlo je však v obci Slough, která se nachází v těsném sousedství metropole Londýna. Stanice United DJs, zkráceně UDJ, slibuje moderátorské legendy nejen z někdejších rozhlasových stanic, jež měly udělenou licenci, ale také z vln pirátských programů. Provozovatel rádia hovoří doslova o revoluci, protože v jeho týmu se sešla mimořádná sestava známých osobností.

autor: lukpo
Spustit audio

Související