Celoplošné Brillux Radio rozšířilo v DAB+ moderovaný program

12. leden 2023

V loňském roce se programová nabídka německého celoplošného multiplexu Antenne Deutschland rozšířila o stanici Brillux Radio určenou zejména pro kutily. Od podzimu výrazně provozovatel programu rozšířil nabídku pořadů.

Jak uvedl portál Infosat ve vysílání se nově objevuje například magazín Extra Time. Komentátoři Ulli Potofski a Heiko Wasser nabízejí posluchačům například informace z aktuálních zápasů fotbalové Bundesligy, tenisových turnajů nebo dalších sportovních disciplín. Jde o typický magazín, kdy by nemělo publiku Brillux Radia uniknout v dané kategorii nic podstatného. Extra Time se vysílá každé pondělí od 18 hodin.

O víkendu se naopak mohou posluchači naladit na Brillux Beats. Do pohodových víkendových rytmů naladí publikum výhradně digitální stanice každou sobotu mezi dvacátou a třiadvacátou nizozemský DJ Woody van Eyden. Rozšiřování vysílání Brillux Radia probíhalo prakticky od samého počátku, kdy stanice odstartovala v DAB+. Živě vysílaný, respektive moderovaný program, je k dispozici až dvanáct hodin denně.

autor: lukpo
Spustit audio

Související