Brillux Radio nabídne v německém celoplošném DAB+ tipy pro domácnost i rady odborníků

2. červen 2022

Nová rozhlasová stanice Brillux Radio oznámila v polovině května oficiálně spuštění svého vysílání, které je dostupné v druhém německém celoplošném DAB+ multiplexu Antenne Deutschland, na webu i v mobilní aplikaci. Motto stanice zní „Color your life“, tedy Obarvi si svůj život. Stanice se zaměří svým programem na renovace i přestavby.

Jak se bojuje s plísněmi? Na co je třeba myslet při zateplování fasády? Vylezou z 3D tiskárny brzy domy budoucnosti? Odpovědi na tyto otázky a také na témata související s renovacemi a redesignem jsou k dispozici od 13. května na nové stanici Brillux Radio, která se jako poslední stala součástí celoplošného multiplexu Antenne DE.

Program doplňuje moderní mix hudby, zprávy z celého světa vždy každou celou hodinu, aktuální témata životního stylu a další oborové informace. Kromě toho Brillux Radio nabízí moderované formáty, rozhovory a mnoho dalšího. Své slovo zde mají odborníci, stejně jako „domácí stavitelé od vedle“. Na stanici Brillux mohou posluchači zjistit, jak můžete spolupracovat se specializovanou firmou na řešení výzev spojených s přestavbou.

autor: lukpo
Spustit audio

Související