Česká televize chystá pro fotbalové Euro 2020 opět aplikaci přes modré tlačítko HbbTV

8. červen 2021

Podobně jako v uplynulých letech nebo při příležitosti hokejových šampionátů i „letošní“ ročník fotbalového Eura bude mít svou aplikaci pod červeným tlačítkem. Česká televize nabídne živě všechny zápasy.

Od pátku 11. června až do neděle 11. července se do nabídky programů ČT sport a ČT2 zařadí dohromady jedenapadesát živě vysílaných utkání evropského fotbalového šampionátu. Všechny zápasy nabídne také aplikace HbbTV a rovněž web České televize.

 „Na webu chceme divákům ve speciální rubrice k Euru nabídnout vedle aktuálního zpravodajství především bohatý video obsah – sestřihy zápasů, všechny góly a důležité momenty. Největší důraz klademe samozřejmě na dění kolem českého národního týmu,“ přiblížil vedoucí portálu ČT sport Jiří Kalemba.

Dále doplnil: „Novinku pak představují u vybraných utkání prodloužené webové přenosy, ve kterých nabídneme i předzápasovou přípravu týmů. Chystáme také několik podcastů, které zareagují a rozeberou aktuální dění na šampionátu.“

Bonusovým obsahem i informacemi ze zákulisí české fotbalové reprezentace bude disponovat aplikace HbbTV. Diváci v ní naleznou také záznamy všech zápasů a jejich sestřihy, podrobné přehledy, tabulky a soupisky týmů. Dostanou se do ní stiskem modrého tlačítka.

autor: lukpo
Spustit audio

Související