Česká televize upozorňuje diváky před startem MS v hokeji na DVB-T2 a HD, pomáhají Stach a Záruba

6. květen 2019

Nový promo spot má několik cílů – upozornit diváky nejen na nutnost přechodu na technologii DVB-T2, ale také možnost sledovat všechny programy České televize ve vysokém rozlišení obrazu HD.

Česká televize zahájila další fázi informační kampaně, která souvisí s nutností přechodu diváků pozemního vysílání na standard DVB-T2. Veřejnoprávní médium představilo novou verzi promo spotu svázaného tentokrát s mistrovstvím světa v hokeji. To začíná na sousedním Slovensku již za několika dní. Kromě moderátora Daniela Stacha, který byl již za Českou televizi tváří DVB-T2 v minulých spotech, se zde objevuje nově i šéfkomentátor Redakce sportu Robert Záruba.

Nový promo spot má několik cílů – upozornit diváky nejen na nutnost přechodu na technologii DVB-T2, ale také možnost sledovat všechny programy České televize ve vysokém rozlišení obrazu HD. Veřejnoprávní médium nabízí konkrétně své stanice na pozemní platformě v nejvyšší možné obrazové kvalitě 1080p50, a to zcela zdarma. DVB-T multiplex 1 České televize ukončí z vysílačů Žižkov a Cukrák šíření již 27. listopadu. Součástí této sítě i DVB-T2 nabídky je se svými stanicemi také Český rozhlas.

autor: lukpo
Spustit audio

Související