Český rozhlas v nabídce služby Zdarma TV, k dispozici je pět stanic

3. únor 2022

Bezplatná internetová platforma Zdarma TV rozšířila nabídku dostupných rádií o stanice Českého rozhlasu. K dispozici jsou okruhy Radiožurnál, D-dur, Jazz, Junior a Vltava. Operátor přidal do nabídky i další rozhlasové programy, které jsou k dispozici jak v FM pásmu, tak případně na internetu.

Stanice Českého rozhlasu (a další zařazená rádia) jsou k dispozici také s funkcí zpětného zhlédnutí, respektive v tomto případě poslechu. Elektronický programový průvodce (EPG) však neobsahuje názvy pořadů, ale pouze jednotlivé hodinové bloky. Vysílání si je možné pustit vždy při začátku zpravodajské relace a následně se naladit na následujících šedesát minut vysílání. Nově se v nabídce služby objevila i televizní stanice i-Vysočina.CZ.

Služba Zdarma TV funguje na stejném modelu jako například streamingová platforma Rakuten TV ovšem s tím rozdílem, že je určena výhradně tuzemským divákům. Sledovat zde mohou v lineárním vysílání i archivu stanice České televize, TV Barrandov, TV Noe, Lounge TV a některé další. První rozhlasové programy se tu objevily teprve nedávno. Před spuštěním komerční televize nebo rádia se uživateli vždy přehraje reklamní blok.

autor: lukpo
Spustit audio

Související