Další novinky SledováníTV: balíček Mých 7, návrat Travel Channel a omezení dostupnosti Sportu 5

4. prosinec 2019

V nabídce se zároveň objevily i nové dětské stanice LaLa TV a Nicktoons, upravena byla také podoba relaxačních kanálů. Jako bonus k novému balíčku fungují všechny kanály Óčko ve vysokém rozlišení.

Provozovatel on-line služby SledováníTV si připravil pro své zákazníky bohatý začátek nového měsíce. Kromě novinek, na něž již portál Digitální rádio své čtenáře upozornil, došlo i k dalším změnám. Přibližně po půl druhém roce se do nabídky vrátila dokumentární a lifestylová televize Travel Channel, naopak došlo k omezení dostupnosti televize Sport 5. Ta je nově dostupná pouze pro klienty s balíčkem Sport. Dalšími programovými novinkami jsou dětské televize LaLa TV a Nicktoons, které postupně rozšiřují svou působnost.

Nejzásadnější novinkou je představení nového balíčku Mých 7. Klient si může podle vlastní volby za cenu 149 korun v partnerských sítích namixovat vlastní programovou nabídku. Na výběr je celkem z třiceti programů různých žánrů. Jako bonus pak zájemce získá stanice skupiny Mafra ve vysokém rozlišení, jmenovitě Óčko, Óčko Star, Óčko Black a Óčko Expres. Celkem je tak v této nabídce přítomno jedenáct kanálů. Ze sportovního balíčku se naopak do klasického nabídky vrátily programy Sport 1 a Sport 2.

Zároveň došlo k zařazení nových relaxačních kanálů Ošetřování zvířat a Galerie zvířat, vyřazena byla naopak programová pozice Noční Praha. SledováníTV má z placených služeb zdaleka největší nabídku těchto tematických stanic. Aktuálně je ve hře také náhrada Čapího hnízda. Opeřenci totiž odletěli již před několika týdny do teplých krajin a v jejich prázdném hnízdě vyrostly kopřivy. Kamera toto čapí hnízdo ale stále snímá. Jde o jedinou pozici, kde je dění snímáno v reálném čase, ostatní relaxační kanály jsou opakujícími se smyčkami.

autor: lukpo
Spustit audio

Související