Dětskou televizi Jim Jam čeká od srpna proměna grafiky

23. červenec 2018

Nový vzhled byl vybrán z mezinárodní soutěže, které se zúčastnilo 9 agentur z pěti zemí. U konceptů, které se dostaly do užšího výběru, byl proveden průzkum mezi dětmi ve věku od dvou do pěti let. Na vítězném návrhu, který připravila londýnská společnost WiedemannLampe, se shodli všichni účastníci průzkumu.

Placený dětský kanál Jim Jam, který je v České republice a na Slovensku součástí nabídky řady kabelových, IPTV i satelitních operátorů, se představí od 1. srpna s novým vizuálem. Po grafické stránce navazuje stanice na původní identitu. Zachovány jsou například barvy fialová a zelená i žlutá hvězda. Provozovatel stanice, společnost AMC Networks International – Central Europe, rozpohyboval dominantní písmena v názvu a udělal z nich postavičky Jim a Jam.

Nový vzhled byl vybrán z mezinárodní soutěže, které se zúčastnilo 9 agentur z pěti zemí. U konceptů, které se dostaly do užšího výběru, byl proveden průzkum mezi dětmi ve věku 2-5 let. Na vítězném návrhu, který připravila londýnská společnost WiedemannLampe, se shodli všichni účastníci průzkumu. Součástí nové vizuální identity je upravené logo, nové postavy, barevná grafika a řada upoutávek. Kromě změny grafiky se diváci dočkají také vzdělávacích pořadů pro nejmenší, které navazují na heslo stanice – “Hraj si a uč se“.

autor: lukpo
Spustit audio

Související