Spektrum Home s maďarskými reklamami končí, stanice dostane lokální verzi

15. červen 2018

Nová verze pro Českou republiku a Slovensko nahrazuje tu dosavadní, která od spuštění stanice v roce 2005 pokrývala více zemí.

Z českého a slovenského trhu se stáhne lifestylová verze stanice Spektrum Home s maďarskými reklamami. Od pondělí 18. června dostanou operátoři k dispozici tento placený kanál v česko-slovenské verzi. Inzerentům se tak zároveň do budoucna otevře možnost na tomto programu propagovat své produkty právě v době komerčních přestávek. Lokalizovaná pro český a slovenský trh bude také doprovodná grafika.

Nová verze pro Českou republiku a Slovensko nahrazuje tu dosavadní, která od spuštění stanice v roce 2005 pokrývala více zemí. Program slibuje kromě lokalizace také méně přestávek mezi pořady. Stanice Spektrum Home vysílá pořady pro domácí kutily. Zaměřuje se na bydlení, dům a zahradu a je cílena na ty, kteří hledají inspiraci, konkrétní rady a doporučení odborníků, jak provést úpravy na svém domově vlastníma rukama. Na obrazové kvalitě programu, tedy vysílání ve standardním rozlišení, se prozatím nic nemění.

Spustit audio

Související