Deutsche Telekom prodloužil distribuční smlouvu pro kanály AMC v Česku a na Slovensku

11. únor 2019

Dohoda se týká mj. stanic Sport1, Sport2, AMC, Film+, Minimax, Megamax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika nebo CBS Reality.

Telekomunikační společnost Deutsche Telekom a firma AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE) prodloužily distribuční dohodu týkající se distribuce daných televizních kanálů pro území České republiky a Slovenska. V nabídce T-Mobile Czech Republic, ale také Magio a Digi Slovakia zůstanou nadále stanice Sport1, Sport2, AMC, Film+, Minimax, Megamax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, CBS Reality, Outdoor Channel a Extreme Sports Channel.

„Naše pozice na trhu je výjimečná tím, že neustále nabízíme nový, atraktivní a prémiový obsah. Toto vícestranné partnerství jen podtrhuje kontinuální poptávku po podobném obsahu, a to jak ze strany diváků a distributorů, tak inzerentů. Naše společnost i nadále zaznamenává silný růst po celém světě a jsme rádi, že může i nadále zákazníkům skupiny Deutsche Telekom v České republice a na Slovensku nabízet kvalitní programovou nabídku, která obsahuje pořady, které diváky baví, a ke kterým se rádi opětovně vrací,” uvedl Balázs Hajós, viceprezident společnosti AMCNI CNE. 

„Slovak Telekom – Magio a Digi Slovakia jsou s 620 tisíci pokrytými domácnostmi největšími televizními poskytovateli na Slovensku. T-Mobile TV v České republice je nejrychleji rostoucí televizní službou v zemi. To vše je díky našim exkluzivním sportovním, dokumentárním, dětským a hudebním stanicím. (…) Oceňujeme především vyvážené portfolio stanic, které zahrnuje široké spektrum žánrů – od sportu, dětských pořadů a dokumentů až po filmy a seriály,” řekl mimo jiné Andrej Miklánek, manažer televizního obsahu společností Slovak Telekom a T-Mobile. 

Díky uzavřené dohodě se mohou zákazníci těšit na přímé přenosy řady sportovních událostí. Stanice Sport1 a Sport2 budou již 27. února vysílat El Clásico mezi Realem Madrid a FC Barcelona v rámci Španělského poháru Copa del Rey. V polovině března pak odstartuje Velkou cenou Austrálie nová sezona Formule 1. Kromě toho budou moci diváci sledovat play-off hokejové KHL a kvalifikační klání evropských reprezentačních celků v bojích o fotbalové Euro 2020. Na stanici AMC v březnu odstartuje pokračování třetí sezony akčního seriálu Into the Badlands. A zkrátka nepřijdou milovníci seriálů ani v dalších měsících.

autor: lukpo
Spustit audio

Související