T-Mobile TV zařadí v únoru do nabídky postupně šest HD kanálů, chystá i další novinky

31. leden 2019

V nabídce se objeví HD verze kanálů Óčko a dojde mimo jiné k vyřazení kanálů Nova Sport ve standardní kvalitě. Předplatitelé služby se mohou těšit i na Viasaty HD.

Zákazníci T-Mobile TV se v průběhu února dočkají v několika vlnách zařazení celkem šesti nových stanic ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Portálu Digitální rádio to potvrdila Pavla Hobíková z tiskového oddělení operátora. V úterý 5. února budou do nabídky zařazeny HD verze kanálů Óčko, Óčko Star a Óčko Expres. Ve stejnou dobu dojde zároveň k vyřazení stejných stanic ve standardním rozlišení, které už nebudou k dispozici.

Stejný krok, tedy záměna SD kanálů za jejich HD verze čeká i stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Dokumentární kanály Viasat Explorer, Viasat History a Viasat Nature, které jsou od tohoto měsíce operátorům dostupné z distribuční pozice 16 stupňů východně ve vysokém rozlišení obrazu, se v nabídce objeví v průběhu měsíce. Přesný termín zatím ještě není stanoven. Již avizovanou změnou je změna Nat Geo Wild HD na National Geographic Wild HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související