Placený kanál AMC připravuje s velkými operátory videotéku

27. září 2018

V minulosti už si filmový a seriálový kanál vyzkoušel s operátory touto formou ochutnávku prvního dílu seriálu Into The Badlands, tentokrát ale půjde o kompletní řadu.

Placený kanál AMC by měl podle informací portálu Digitální rádio nabízet v dohledné době u operátorů video na vyžádání (VOD). Cílem je nabídnout zákazníkům velkých firem možnost pustit si některý z pořadů bez ohledu na to, zdali je k dispozici formou zpětného zhlédnutí, takzvaného timeshiftu. Prvním titulem, který by měl být takto k dispozici, je seriál Stan Against Evil, do budoucna jsou v plánu i další.

Stanice AMC už si v minulosti vyzkoušela touto formou promo na první díl seriálu Into The Badlands, který se objevil například v sekci O2TV Box. Provozovatel programu chce ale tentokrát nabídnout novinku divákům kompletně, mohlo by jít tedy o podobný model, který již dlouhodobě využívá například americká videotéka Netflix.  Naše redakce předpokládá, že jedním z prvních operátorů, která takto seriál nabídne, bude kabelová firma UPC.

autor: lukpo
Spustit audio

Související