Digi TV následuje O2TV, spustí speciální kanály se sportovními přenosy

18. září 2018

Příležitostné programové pozice budou využívány například pro zápasy německé Bundesligy, 2. Bundesligy, italské Série A, LaLigy a druhé anglické ligy Sky Bet Championship.

Satelitní služba Digi TV, kterou provozuje společnost Digi Czech Republic, potažmo její on-line platforma Digi2GO, bude nabízet zákazníkům v době sportovních přenosů až devět kanálů, na kterých bude možné sledovat jednotlivé disciplíny. Zatímco O2 Czech Republic spoléhá v tomto případě na multidimenzi, kterou nabízí klientům jako jediný operátor, Digi namixuje tyto programy klientům do programového rastru.

Co bude možné na speciálních programových pozicích Digi Sport 6 HD až Digi Sport 9 HD sledovat? Půjde o zápasy německé Bundesligy, 2. Bundesligy, italské Série A, LaLigy a druhé anglické ligy Sky Bet Championship, rovněž sem mohou být zařazeny přenosy z tenisové série ATP World Tour. Zároveň se na těchto kanálech mohou objevit i další sporty z portfolia DIGI TV. Ve většině případů se na sportovních kanálech budou vysílat přenosy bez komentáře, zpravidla jen s infografikou. K rozšíření může dojít postupem času s ohledem na zájem a ohlas ze strany diváků. Informace o programu a vysílání konkrétních zápasů budou k dispozici s předstihem přímo ve vysílání příslušné stanice a na webových stránkách Digi Sport.

autor: lukpo
Spustit audio

Související