Digitální čipy v automobilech dostanou díky novému softwaru vylepšené funkce

2. listopad 2018

S novinkami přichází firma Frontier Smart Technologies zejména kvůli švýcarskému trhu, který se v následujících letech chystá na vypnutí analogového rádia v pásmu VKV.

Digitální čipy společnosti Frontier Smart Technologies, které spadají do čtvrté generace, dostanou díky nově vyvinutému softwaru další funkce. Půjde mimo jiné o vylepšený algoritmus pro práci s degradovaným signálem, upravenou podobou upozornění a varování souvisejícími s nejnovějšími standardy a digitálního rádia a jednoduchý profil prezentace pro streamování obrázků do procesoru přijímače. Všechny změny mají zvýšit komfort řidičům.

„S technologií AutoDAB 3.0 nabízíme zákazníkům výrazně vylepšené softwarové řešení pro automobilový trh. Toto vydání umožní výrobcům vyvinout nové produkty před vypnutím VKV ve Švýcarsku. Díky důležitým novým vlastnostem a využívání výhod integrovaného řešení s jediným čipem se domníváme, že jde o významný krok kupředu pro výrobce DAB radiotechniky a adaptérů pro automobily,“ uvedl Prem Rajalingham, obchodní ředitel Frontier Smart Technologies.

autor: lukpo
Spustit audio

Související