Digitální stanice Arabella Kult končí, od dnešního dne ji nahrazuje v DAB+ Arabella Bayern

9. listopad 2020

Mnichovský program stanice Arabella se rozšíří do celého Bavorska. Okruh Arabella Bayern bude možné naladit například v multiplexech Nuernberg, Allgäu nebo Muenchen. Vysílaný program je určen zejména posluchačům od 35 let.

Posluchači si nenašli v obrovské konkurenci na bavorském trhu cestu k programu Arabella Kult a od dnešního dne ho tak nahradí v DAB+ celozemský program Arabella Bayern. Tato stanice je de facto posílením mnichovské značky Arabella, která bude nově k dispozici na úrovní celého bavorského regionu. Arabella Bayern posluchačům bude hrát melodický pop a rock od 80. let do současnosti. Značka Arabella je sázkou na jistotu. Na bavorském trhu patří dlouhodobě mezi zaběhnuté hráče.

„Jít do vzduchu s novým okruhem je vždy vzrušující. Vypracování programu pro celé Bavorsko je zvláštní výzvou. Mluvíme o problémech, které Bavorskem hýbou. Před mikrofonem máme hlasy z jednotlivých správních obvodů a spoustu bavorských celebrit. K tomu ještě přidejte nesrovnatelný a uvolňující mix hudby od 80. let do současnosti, kterou nikde jinde nedostanete,“ konstatoval Till Coenen, generální ředitel společnosti Radio Arabella. Stanice je určená zejména posluchačům od 35 let.

DAB+ multiplexy, v nichž bude Arabella Bayern k dispozici:

  • Augsburg, kanál 9C
  • Nuernberg, kanál 10C
  • Ingolstadt, kanál 11A
  • Muenchen, kanál 11C
  • Allgäu, kanál 8B
  • Voralpen, kanál 7A
autor: lukpo
Spustit audio

Související