Digitální stanice Rádio Junior nabídne opět živě čtené pohádky, vysílat se začnou od pondělí

27. srpen 2021

Posluchači digitální stanice Rádio Junior se mohou od pondělí 30. srpna opět těšit na živě čtené pohádky oblíbeného bloku Hajaja. Děti a jejich rodiče se mohou těšit až do 5. září například na hlasy Dany Batulkové, Zdeňka Piškuly a dalších.

Kromě živého vysílání ve formě audia bude možné sledovat výkon herců přímo ze studia. Rádio Junior nabídne video stream na svém facebookovém profilu. Při příležitosti dalšího ročníku živého čtení byla zřízena i speciální webová stránka, která zároveň funguje i jako událost k této akci. Posluchači tu najdou nejen veškeré potřebné informace, ale k dispozici zde budou zpětně i veškeré záznamy.

Rádio Junior patří v rámci denní poslechovosti k nejoblíbenějším, čistě digitálním stanicím. Okruh určený nejmladším posluchačům ladí denně 9 tisíc lidí, na týdenní bázi pak dvojnásobek. Rádio Junior mohou posluchači naladit prostřednictvím multiplexu ČRo DAB+, který aktuálně pokrývá 95 procent populace, a dalších digitálních platformách. Jeho pořady je možné poslouchat například i přes červené tlačítko, technologie HbbTV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související