Discovery ukončí provoz služby Eurosport Player, její předplatitelé ale o obsah nepřijdou

4. květen 2022

Společnost Discovery ukončí 2. července provoz služby Eurosport Player. Začátkem tohoto týdne to provozovatel stránek oznámil zákazníkům prostřednictvím e-mailového newsletteru. Sportovní přenosy bude možné nadále sledovat prostřednictvím webových stránek panevropského kanálu nebo aplikace Eurosport.

„Eurosport Player končí a my se tak můžeme soustředit na další vylepšování stránek Eurosport.com a aplikace Eurosport — Vašeho místa pro živé sportovní přenosy, obsah na vyžádání a nejnovější zprávy,“ uvádí na začátku newsletteru pro zákazníky služby společnost Discovery. Firma nekončí s nabídkou sportovních přenosů. V e-mailu přímo uvádí, že tato změna nebude mít žádný vliv na předplatné ani prémiový obsah.

„Sledovat svoje oblíbené sportovní přenosy na všech svých zařízeních můžete i dál, když se přihlásíte na stránkách Eurosport.com nebo přes aplikaci Eurosport,“ dodává společnost a upozorňuje, že stránky a aplikace Eurosport vypadají a působí trochu jinak než Eurosport Player a uživatelské rozhraní je nyní kompletně v angličtině. „Můžete také zkoušet různé způsoby procházení a objevování nového sportovního obsahu,“ uzavírá firma.

autor: lukpo
Spustit audio

Související