Disney+ doplní další mezinárodní streamingová služba, Star se zaměří na dospělé diváky

5. srpen 2020

V nové službě se mají objevit tituly ze studií ABC, FX, Freeform, Searchlight nebo 20th Century Studios. Disney prozatím nespecifikovala, kterých zemí se bude expanze týkat a není tak v tuto chvíli jisté, zdali se bude týkat i České republiky.

Společnost Walt Disney plánuje v příštím roce spustit další mezinárodní streamingovou službu. Vedle Disney+ a v Česku méně známých platforem ESPN Plus nebo Hulu by se tak v jejím portfoliu měla objevit i Star. Nová služba bude zaměřená na dospělé publikum. Jak informoval mimo jiné portál The Verge, objevit se tu mají tituly ze studií ABC, FX, Freeform, Searchlight nebo 20th Century Studios. Disney prozatím nespecifikovala, kterých zemí se bude expanze týkat a není tak v tuto chvíli jisté, zdali se bude týkat i České republiky.

„Pokud jde o všeobecnou nabídku zábavy v mezinárodním měřítku, chceme zrcadlit naši úspěšnou strategii známou z Disney Plus pomocí naší technologické platformy a přinést obsah, který již vlastníme, a distribuovat ho pod úspěšnou mezinárodní značkou, jež také vlastníme, a to je samozřejmě Star,“ komentoval první plány s novou službou generální ředitel The Walt Disney Company Bob Chapek. Ze zahraničních služeb působících v Česku na bázi předplatného můžeme jmenovat mj. HBO GO, Netflix nebo Amazon Prime Video.

autor: lukpo
Spustit audio

Související