Divadelní portál Dramox uvolnil aplikace pro televizory Samsung a LG

22. duben 2021

Tuzemský portál Dramox, který nabízí předplatitelům záznamy představení různých divadelních souborů, učinil důležitý krok ve svém dalším směřování. Služba je nově k dispozici také pro majitele televizorů značek Samsung a LG.

Dramox je divadlo online. Streamovací služba, která za měsíční předplatné nabízí největší výběr divadelních záznamů na jednom místě,“ uvádí na webu služby její tvůrčí tým, který tvoří Martin Zavadil, Radim Horák a Martin Hájek. Právě Horák ve svém medailonku připomíná, že stál před lety u zrodu portálu Voyo.cz patřícího mediální skupině Nova.

V případě televizorů Samsung bude Dramox podporovat modely 2017 a novější s operačním systémem Tizen 3.0 a vyšším, u značky LG se počítá s WebOS 3.0 a novějšími verzemi. Opět jde o podporu modelů minimálně z roku 2017. Zájemci mohou otestovat Dramox prvních sedm dní bezplatně, následně je předplatné stanoveno na 299 Kč/měsíc.

„Podporujeme divadelní umění. Většinu ze zaplaceného předplatného dáváme zpět divadlům, tvůrcům a hercům. V případě daru předáme divadlům vše, co jim pošlete,“ popisují myšlenku projektu jeho autoři. Zájemci o tento typ distribuce kulturních zážitků mohou na portálu Dramox najít v on-line podobě stovky českých i zahraničních divadel.

autor: lukpo
Spustit audio

Související