Do celoplošného DAB+ v Rakousku míří další stanice, párty program Radio Bollerwagen

1. červenec 2024

Německá rozhlasová stanice Radio Bollerwagen, která je součástí mediální skupiny ffh, rozšíří svou distribuci do Rakouska. Vysílatel se rozhodl vstoupit do druhé celoplošné sítě, která odstartovala se zásahem 79 procent populace v pátek 21. června. Detaily o zařazení stanice zatím nejsou známé. Operátor sítě, společnost ORS, o něm informovala v tiskové zprávě.

Čtěte také

Radio Bollerwagen, které označuje samo sebe jako program, který nesmí chybět na žádné párty, bylo doposud k dispozici v několika DAB+ multiplexech v sousedním Německu. Stanici je možné naladit například v saských lokálních multiplexech pro Chemnitz, Lipsko, Drážďany a Freiberg, dále ve spolkových zemích Dolní Sasko, Hamburk, Severní Porýní-Vestfálsko, Hesensko a Šlesvicko-Holštýnsko (města Sylt a Flensburg). Vstup do DAB+ v Rakousku bude zlomovým okamžikem.

„Od nejnovějších párty písní až po největší párty hity všech dob – s námi můžete své největší párty hity poslouchat 24 hodin denně bez nudného vyrušování,“ láká provozovatel Radia Bollerwagen, mediální skupina ffh. Mezi interprety se objeví například Mickie Krause, Ikke Hipgold, Peter Wackel, Julian Benz, Micha von der Rampe, Isi Glück nebo Mia Julia. Umělce s mezinárodní působností zastoupí AC/DC, Rammstein, The Offspring, Scooter, Boney M. či Mr. President. „Bavte se s nejdivočejším hudebním mixem v německých rádiích,“ doplňuje Bollerwagen.

autor: lukpo
Spustit audio

Související