Do českých nabídek pronikly programové novinky Turbo TV a Desire

20. prosinec 2022

Nová slovenská rodinná stanice Turbo TV už je šířena nejen u našich východních sousedů, ale mohou na ni narazit i čeští diváci. V uplynulých dnech se tento program objevil v nabídce internetová televize společnosti 4net.tv solutions. Stejný operátor pak zpřístupnil klientům i novou erotickou stanici Desire. Oba programy jsou k dispozici ve formátu Full HD.

Turbo TV se na svém webu prezentuje jako „vaše rodinná telka“. V horizontu několika měsíců, kdy si ji mohou diváci naladit, byla k dispozici výhradně v nabídkách slovenských operátorů. Šlo například o Antik Telecom, UPC Slovakia, Orange Slovakia, SWAN a některé další. Co do počtu klientů vlastní televizní služby bychom zařadili 4net.tv solutions mezi menší hráče na trhu, své technické řešení dodává ale i významným klientům, mj. Telly.

Spuštění stanice Desire je dalším rozšířením bohatého portfolia erotických stanic zastupovaných na našem trhu společností Channels. Ta si získala pozice respektovaného hráče a do jejího portfolia patří například i oba programy National Geographic, Disney Channel nebo značky Stingray. Novinka Desiere se charakterizuje jako kanál pro dospělé publikum zaměřený zejména na ženy s exkluzivním obsahem, který není dostupný jinde.

autor: lukpo
Spustit audio

Související