Vodafone TV zařadila do nabídky další dětský kanál, tentokrát v angličtině

8. duben 2022

Operátor Vodafone zařadil v uplynulých dnech do nabídky své televizní služby dětský program BabyTV. Stanice je k dispozici pouze ve standardním rozlišení, protože její HD verze pro český trh neexistuje. K dispozici je anglická a další dvě jazykové stopy.

BabyTV je programově dostupná ve stejných nabídkách jako Disney Channel (stejná skupina), takže se jedná o tarify Komfort, Komplet a balíček Relax (ne Relax Mini). Zákazníci operátora mají k dispozici nejen samotné lineární vysílání, ale mohou si přehrát pořady také z archivu. Společnost Channels, která program zastupuje, nabízí telekomunikačním hráčům na trhu i doplňkovou službu myBabyTV. Stanice je k dispozici na předvolbě 128.

Vstup BabyTV do nabídky Vodafonu je pro provozovatele velmi důležitou událostí, protože program může oslovit teoreticky až stovky tisíc nových diváků. Stanice má nabídnout „pestrý a bezpečný svět TV zábavy pro děti do 4 let“. Vysílání BabyTV obsahuje edukativní program zaměřeny na hru, zábavu a rozvoj dítěte, s důrazem na výuku cizích jazyků. Čtyřiadvacetihodinový program neobsahuje reklamy a je dostupný mj. také v němčině.

autor: lukpo
Spustit audio

Související