Dokumentární kanál Nat Geo Wild od února pod hlavičkou National Geographic

15. leden 2019

Proměna, která souvisí s projektem Měsíc velkých koček, bude podpořena největší kampaní v historii české verze National Geographic.

Dokumentární kanál Nat Geo Wild bude od února zahrnut pod hlavičku National Geographic. Jeho součástí není pouze stejnojmenná tematická stanice, ale také tištěný časopis nebo web. Proměna na National Geographic Wild a úprava loga souvisí s Měsícem velkých koček s podtitulem Here come the hunters (Zde přicházejí lovci), díky němuž budou moci diváci vidět Týden lvů (3. února), Týden levhartů (10. února), Týden tygrů (17. února) a Týden pum (24. února).  Speciální sekci k danému tématu bude mít také webový portál National Geographic. 

„Měsíc velkých koček poběží celý únor a zahrnuje premiérové tematické dokumenty každou neděli v 18:00 a další dokumenty na toto téma. Rebrand bude podpořen největší digitální kampaní v historii české verze National Geographic. Propagace poběží u všech operátorů, vyjdou články v tisku. Dalším kanálem je propagace v ZOO v Česku i na Slovensku – ZOO Liberec, ZOO Bratislava a ZOO Bojnice. V ZOO Liberec proběhne výstava Ohrožených zvířat, která se přesune i do dalších evropských zemí. Dále je naplánována spolupráce s hnutím Duha,“ uvedla pro portál Digitální rádio Kateřina Nehasilová z českého zastoupení.

Ukázka z kampaně "Měsíc velkých koček"
autor: lukpo
Spustit audio

Související