Dokumentární stanice Animal Planet představila nové logo, postupně ho uvede na všech trzích

9. listopad 2018

Nové logo připomíná skákajícího slona. V divácích má vyvolat pocit dětské radosti a zvídavosti. Na poli placené televize tento kanál působí již více než dvacet let.

Dokumentární stanice Animal Planet, která je v České republice i na Slovensku součástí řady nabídek placených služeb, představila v polovině minulého měsíce novou podobu svého loga. Jako první byl nový identifikátor nasazen ve Spojených státech, a to 28. října, následovat budou i další trhy včetně našeho. Nové logo, které symbolizuje skákajícího slona, má připomínat dětskou radost a zázračný život zvířat. V nabídkách operátorů je stanice dostupná ve standardním i vysokém rozlišení, jejím vlastníkem je společnost Discovery.

„Animal Planet je po celém světě oblíbenou značkou více než dvacet let a nikdy nebyla vhodnější chvíle spojit publikum díky nové identitě tak, jako to uděláme nyní,“ uvedla Susanna Dinnage, prezidentka Animal Planet ve společnosti Discovery, a doplnila: „Prostřednictvím našeho způsobu vyprávění a obsahu jsme schopni oslovit všechny generace diváků. Těší nás, že můžeme diváky pobavit a zároveň je vzdělávat a utvářet v nich blízký vztah ke zvířatům a přírodě.“ Animal Planet je dostupný po celém světě ve 205 zemích a teritoriích.

Nové logo dokumentární stanice Animal Planet
autor: lukpo
Spustit audio

Související