Dokumentární stanice Love Nature začala vysílat v češtině

19. srpen 2019

Odpovídající jazyková stopa byla zapojena v satelitní službě Skylink, která je prvním operátorem, jenž tento program na našem a slovenském trhu nabízí.

Dokumentární stanice Love Nature zaměřená zejména na zvířecí říši začala v uplynulých dnech vysílat v českém jazyce. Odpovídající jazyková stopa byla zapojena v satelitní službě Skylink, která je prvním operátorem, jenž tento program na našem a slovenském trhu nabízí. Love Nature HD je šířen z pozice 23,5 stupně východně, družice Astra 3B. V on-line službě Skylink Love TV byl tento program v neděli dopoledne šířen prozatím stále v angličtině.

Love Nature je na trhu placené televize zcela novým hráčem. Podpis distribuční smlouvy se společností M7 Group, která je provozovatelem Skylinku, mu zároveň umožňuje šíření i v zemích Beneluxu. Elektronický programový průvodce (EPG) je alespoň prozatím nadále k dispozici v angličtině. Stanice bude šířena také v Ultra HD rozlišení, zájemci ale budou muset mít zajištěn příjem z družic Hotbird, které se nacházejí na pozici 13 stupňů východně.

autor: lukpo

Související