Druhá největší australská fotbalová liga s vlastní aplikací, zdarma pro Android TV a Apple TV

12. prosinec 2022

Fanoušci bezplatného sportu si mohou rozšířit svou programovou nabídku o přenosy a záznamy z National Premier League (NPL), tedy druhé největší australské fotbalové ligy. Aplikace byla uvolněna v srpnu pro Android TV a nyní je k dispozici i pro Apple TV. Aplikace NPL.TV nemá geoblokaci, k dispozici je tedy i v České republice. Lokalizace ji bohužel chybí.

Aplikace pro Android TV a Apple TV je přizpůsobenou verzí webových stránek www.npl.tv. Zájemci zde najdou buďto jednotlivé fotbalové soutěže ve formě dlaždic, případně výběr odvysílaných přenosů. K dispozici jsou například položky Football Victoria, Football South Australia, Footbal NSW nebo Football Tasmania. Redakce portálu Digitálního rádia neočekává masivní instalaci aplikace, nicméně potěší právě skutečnost, že je zdarma.

Přihlášení do aplikace probíhá standardním způsobem jako u většiny služeb nabízejících video archiv, respektive nutnost se zaregistrovat. Nutností je mobilní telefon, kde uživatel otevře webovou stránku, a po vyplnění jména a hesla doplní ještě párovací kód. Pokud je operace úspěšná, proběhne přihlášení. Samotná registrace vyžaduje prakticky pouze zadání e-mailu, hesla a telefonního čísla, žádné osobní údaje včetně kreditní karty nejsou nutné.

autor: lukpo
Spustit audio

Související