Ekonomická televize Bloomberg Quicktake rozšířila v Česku dostupnost

4. březen 2021

Streamovaný ekonomický kanál Bloomberg Quicktake, který agentura Bloomberg spustila v loňském roce, je nově dostupný i jako součást bezplatné programové nabídky v aplikaci Rakuten TV. Tu mohou využívat například majitelé novějších televizorů připojených k internetu.

Bloomberg Quicktake se objevil v nabídce bezplatných programů služby Rakuten TV vedle ekonomické zpravodajské televize Bloomberg. Zájemce o toto vysílání musí mít k dispozici novější televizor, který obsahuje streamované programy.

Starší zobrazovače připojené k internetu aplikaci Rakuten TV také nabízejí, nedisponují však samotným televizním vysíláním. Bloomberg Quicktake je stejně jako Bloomberg dostupný ve vysokém rozlišení obrazu. Rakuten TV dále streamuje ze zpravodajských kanálů například Euronews.

Co je Bloomberg Quicktake? Jde o ekonomický zpravodajský kanál, který rozšiřuje vysílání stávající televize Bloomberg. Stanice je k dispozici výhradně v on-line prostředí. V České republice je možné tento program sledovat například i prostřednictvím aplikace v multimediálním centru Apple TV, kde je k dispozici vedle kanálu Bloomberg a Bloomberg+.

Bloomberg Quicktake nabízí globální pohled na ekonomická témata, která hýbou světem, a příběhy významných osobností. Nechybí témata jako obchod, technologie, politika a kultura.

autor: lukpo
Spustit audio

Související