Agentura Bloomberg rozšířila svůj zpravodajský servis o kanál Bloomberg Quicktake

16. listopad 2020

Nová služba Bloomberg Quicktake je dalším rozšířením aplikace Bloomberg Media. Nabídne příběhy úspěšných globálních fírem, rozhovory a analýzy. Aplikace je vedle Bloomberg TV a Bloomberg TV+ k dispozici bezplatně také v České republice.

Zpravodajská agentura Bloomberg rozšiřuje své portfolio streamovaných médií o tematický kanál Bloomberg Quicktake. Ten bude k dispozici například prostřednictvím Apple TV také v České republice, a to zcela zdarma v aplikaci Bloomberg Media. Nová platforma Bloomberg Quicktake se zaměří na globálně úspěšné společnosti a jejich představitele a využije přitom své rozsáhlé zpravodajské sítě s 2700 novináři ve 120 zemích světa. Nová služba nabídne exkluzivní formáty vytvořené výhradně pro tuto platformu.

Kromě Apple TV budou moci aplikaci Bloomberg Media využívat mimo jiné také majitelé chytrých televizorů Samsung nebo operačního systému Android TV. Dále je připravena také podpora Roku nebo Amazon Fire TV. Z aplikace Bloomberg Media se tak stává jasná volba číslo jedna pro diváky se znalostí angličtiny a fokusem na ekonomické zpravodajství. Bloomberg považuje spuštění speciálního tematického kanálu za další mimořádnou událost pro oborové zpravodajství s modelem, který narušuje tradiční lineární vysílání.

autor: lukpo
Spustit audio

Související