Erotické kanály Dorcel uzavřely významnou dohodu, každý rok získají více než stovku titulů Vixen Media

20. srpen 2020

Knihovna bude obsahovat premiérově snímky Vixen, Blacked, Tushy, Deeper, Blacked Raw a Tushy Raw. Dohoda se vztahuje celkem na 75 zemí, kde Dorcel působí včetně České republiky a Slovenska.

Provozovatel erotických kanálů Dorcel uzavřel významnou distribuční dohodu se společností Vixen Media. Díky ní se na obrazovkách programů pro dospělé diváky objeví každý rok minimálně 130 titulů právě od Vixen Media, přičemž více než polovina z nich premiérově. O nové tituly bude zároveň obohacen i videoportál Dorcel. Knihovna bude obsahovat premiérově snímky Vixen, Blacked, Tushy, Deeper, Blacked Raw a Tushy Raw. Dohoda se vztahuje celkem na 75 zemí, kde Dorcel působí včetně České republiky a Slovenska.

„Vixen Media Group neustále rozšiřuje svůj dosah a slouží divákům, ať jsou kdekoli,“ uvedl ředitel skupiny Vixen Media Kayden Kross a doplnil: „Spojení našich značek s Dorcel znamená první krok společnosti v distribuci prostřednictvím televizní obrazovky. Fanoušci Dorcel milují elegantní a prémiovou zábavu, takže jsme nadšeni, že můžeme do tohoto nového segmentu po celém světě přivést náš exkluzivní luxusní obsah.“ Značka Dorcel nedávno oslavila 40 let, na našem trhu je zastoupena stanicemi Dorcel a Dorcel XXX.

autor: lukpo
Spustit audio

Související