Erotické kanály Penthouse se představily pod novými názvy

1. duben 2019

Stanice Penthouse Gold a Penthouse Quickies jsou součástí nabídky největší satelitní služby na trhu. Obě vysílají ve vysokém rozlišení.

V pondělí 1. dubna, tedy právě dnes, se představily erotické kanály Penthouse pod novými názvy. Dvě z nich, Penthouse HD1 a Penthouse HD2, má v nabídce i největší satelitní služba na trhu Skylink, kterou provozuje lucemburská společnost M7 Group. Penthouse HD1 se nově identifikuje jako Penthouse Gold, z Penthousu HD2 je Penthouse Quickies. Změna nastala i u stanice Penthouse HD, která se nyní označuje jako Penthouse Passion. Program však v nabídce žádné z větších tuzemských služeb nefiguruje. Nabídku pak uzavírá Penthouse Black.

Penthouse Gold, jak již název napovídá, je zaměřený na to nejlepší z tvorby společnosti Penthouse Digital určené dospělému publiku. Evoluční změna stanice je vidět na první pohled. Zlaté logo je umístěno nově do levého horního rohu obrazovky, doposud to bylo u všech stanic neobvykle do pravého dolního rohu. Penthouse Quickies („rychlovky“) má logo červené barvy a na rozdíl od stanice Penthouse Gold nabízí divákovi okamžitě erotické scény bez dějových linek. Změnu názvu jednotlivých programů pochopitelně doprovází i inovovaná grafika. Všechny kanály vysílají ve vysokém rozlišení Full HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související