Festival Serial Killer nabídne nejnovější seriály zdarma on-line, a to nejen ze střední a východní Evropy

9. září 2020

Serial Killer se rozhodl vzít si z koronavirové krize to nejlepší, kompletně zrekonstruoval webové stránky a navázal spolupráci s portálem DAFilms, jednou z nejzkušenějších českých VOD platforem.

Seriálové novinky nejen ze střední a východní Evropy, které budou letos uvedeny v rámci festivalové přehlídky Serial Killer, bude možné sledovat po dobu jejího konání on-line a zcela zdarma. Pořadatel akce to oznámil v tiskové zprávě. „„Program je i letos rozdělen do několika kategorií, v rámci Soutěže budou moct diváci vidět nejlepší seriály z oblasti střední a východní Evropy, která se sice stále drží detektivek, přináší však i čím dál všímavější kritickou společenskou reflexi,“ uvedla mimo jiné dramaturgyně Táňa Zabloudilová.

Serial Killer se rozhodl vzít si z koronavirové krize to nejlepší, kompletně zrekonstruoval webové stránky a navázal spolupráci s portálem DAFilms, jednou z nejzkušenějších českých VOD platforem sdružujících mimo jiné sedm klíčových evropských dokumentárních festivalů. Serial Killer také přináší sekci fokus zaměřenou na Velkou Británii. Britcomům momentálně kralují ženské autorky, Hlavní program pak doplní Mezinárodní panorama se sériemi ze Švédska, Islandu nebo Francie, zapomenout nesmíme ani na soutěž webseriálů.

Na stránkách Serial Killer mohou letos diváci shlédnout také unikátní program složený z příspěvků nejzajímavějších zahraničních i českých festivalových hostů; ve spolupráci se společností SONY se v těchto dnech natáčí s hosty po celé Evropě. „Program plánujeme produkovat ve vysoké kvalitě, příspěvky budou otitulkované, sestříhané, hutné a plné podstatných informací, novinek a postřehů, protože se domníváme, že mnoho diváků, včetně profesionálů, je unavených ze streamování a online diskusí, kterým už nikdo nedokáže věnovat dostatečnou pozornost,“ uvedla ředitelka festivalu Kamila Zlatušková.

autor: lukpo
Spustit audio

Související