On-line videopůjčovna Rakuten TV je od srpna dostupná i pro Apple TV, zatím pouze ve španělštině

26. srpen 2020

Rakuten TV sama sebe prezentuje jako jednu z největších videoslužeb v Evropě, která nabízí filmy a další typy pořadů. Platforma však funguje na jiném modelu než Netflix, HBO GO nebo Voyo. Filmy prodává samostatně.

Provozovatel on-line videopůjčovny Rakuten TV zpřístupnil tuto službu na další významné platformě. Od 12. srpna si mohou stejnojmennou aplikaci stáhnout i majitelé Apple TV, a to včetně uživatelů v České republice. Pro lokálního zájemce je však bohužel v tuto chvíli služba zatím prakticky nepoužitelná, protože je k dispozici pouze ve španělštině. Dá se pochopitelně předpokládat, že lokalizace do dalších jazyků proběhne v některé z příštích aktualizací. Příznivci značky Apple mohou Rakuten TV stahovat i jako mobilní aplikaci.

Španělská verze Rakuten TV dostupná pro Apple TV

Rakuten TV sama sebe prezentuje jako jednu z největších videoslužeb v Evropě, která nabízí filmy a další typy pořadů. Platforma však funguje na jiném modelu než Netflix, HBO GO nebo Voyo. Rakuten TV prodává filmy samostatně, a to v rozlišení HD nebo Ultra HD. Aplikace v Apple TV obsahuje prozatím pouze tituly ve vyšší obrazové kvalitě. Rakuten TV už se přizpůsobila i místnímu trhu, takže názvy titulů, jejich popisky a dabing nebo titulky jsou pochopitelně v češtině. Samotné menu služby je však prozatím nadále anglicky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související