FilmBox obohatí program o československé filmy i tituly studií Miramax a Paramount

17. duben 2019

Ve vysílání se objeví nově například několik filmů od Quentina Tarantina nebo snímky Hellboy, Terminál či Talentovaný pan Ripley. Stanice konkuruje v placených službám kanálům Nova Cinema nebo Prima Max.

Placená televize FilmBox, která je na našem trhu součástí základních nabídek hned u několika operátorů, obohatí od května program o československé filmy. Ty se doposud v jejím vysílání neobjevovaly. Půjde mimo jiné o snímky Adéla ještě nevečeřela, Ať žijí duchové, Postřižiny, Hoří, má panenko, Dobří holubi se vracejí, Všichni dobří rodáci, Spalovač mrtvol, Skřivánci na niti, Obchod na korze, Adelheid, Rozmarné léto nebo Ostře sledované vlaky. Stanice již delší dobu vkládá reklamy také do samotných filmů a seriálů, což je právě daň za šíření v základních nabídkách. Díky tomu se staví po bok takových programů, jako je Nova Cinema či Prima Max.

Z titulů od studií Miramax a Paramount se mohou diváci těšit například na snímky Quentina Tarantina Kill Bill 1 a 2, Pulp Fiction, Jackie Brown nebo Od soumraku do úsvitu. Nabídku obohatí také Bouřlivé dny s Tomem Cruisem a Nicole Kidman, Hellboy, Terminál v režii Stephena Spielberga s Tomem Hanksem a Catherine Zeta-Jones, Talentovaný pan Ripley v podání Matta Damona či oscarové snímky Frida, Návrat do Cold Mountain a Americká krása. Mezi dalšími, nově získaný tituly jsou také první tři filmy série Scary Movie, dobrodružství zvířecího detektiva Ace Ventury nebo Starsky & Hutch s Benem Stillerem a Owenem Wilsonem.

autor: lukpo
Spustit audio

Související