Firma Alan Electronics představila první DAB+ přijímač s retro designem, přehrává i CD

11. říjen 2018

Digitální rádio samo o sobě nedisponuje internetem, nicméně tento nedostatek je možný kompenzovat bezdrátovým připojením Bluetooth.

Retro styl je v posledních měsících populární i u řady výrobců digitálních rozhlasových přijímačů DAB+. Není proto překvapením, že s produktovou novinkou, která se drží této linie, přichází i společnost Alan Electronics stojící za značkou Albrecht. Model DR 790 CD nabídne nejen poslech digitálního rádia DAB+, ale jak již název napovídá, také možnost přehrávání kompaktních disků. Standardem je pochopitelně i analogové rádio v pásmu VKV.

Albrecth DR 790 CD je stereofonním přijímačem s dvěma patnáctiwattovými reproduktory, který můžete díky Bluetooth ovládat mobilním telefonem. Samo o sobě toto rádio internet integrovaný nemá. K dispozici je také vstup AUX-in nebo USB, díky němuž je možné zařízení nabíjet, případně připojit čtečku USB karet. Přijímač sází na jednoduché a intuitivní ovládání, které by nemělo dělat problém ani nezkušeným uživatelům, kteří doposud DAB+ přijímač neměli.

autor: lukpo
Spustit audio

Související