Fotbalovou Premier League z Kanady je možné sledovat legálně on-line

28. květen 2019

Kromě zápasů nejvyšší kanadské fotbalové soutěže přináší on-line služba také přenosy z domácích utkání mužského i ženského národního týmu.

Portál OneSoccer.ca začal nabízet zájemcům po celém světě legální přístup k nejvyšší kanadské fotbalové soutěži, která se stejně jako v Anglii jmenuje Premier League. Uživatel má na výběr na zkoušku čtyřiadvacetihodinový přístup One Day Soccer, měsíční One Month Soccer nebo roční One Year Soccer. Služba je účtována v kanadských dolarech, zájemce tedy potřebuje účet, který umožňuje platby do zahraničí. Předplatitel díky OneSoccer získá přístup ke všem živě vysílaným zápasům kanadské Premier League, kterých je za sezónu necelá stovka.

O přímé přenosy z nejvyšší kanadské fotbalové soutěže se stará společnost Mediapro Canada, která každoročně odvysílá více než sedm tisíc zápasů s patnácti lig a dalších soutěží po celém světě. S firmou spolupracuje mimo jiné i španělská La Liga, FIFA nebo UEFA. Kromě živých přenosů získá předplatitel také přístup k předehrávkám, poločasovým i pozápasovým programům, chybět nebudou ani analýzy. Do budoucna nemají chybět ani denní tréninky všech klubů, které se Premier League zúčastní. Uživatel získá také přístup k domácím zápasům mužské i ženské reprezentace. Nabídku uzavírá speciální čtyřiadvacetihodinový videokanál.

autor: lukpo
Spustit audio

Související