HBO zveřejnilo výpravnou upoutávku k poslední řadě seriálu Hra o trůny, odhalila měsíc nasazení

13. listopad 2018

Předplatitelé filmového a seriálového kanálu se seriálu jen tak nezbaví. HBO již potvrdilo, že připravuje programovou novinku, kterou dějově zasadí tisíce let před současné události.

Placený filmový kanál HBO dnes na všech trzích, na nichž působí, zveřejnil koordinovaně novou upoutávku na svůj epický fantasy seriál Hra o trůny, respektive jeho závěrečnou řadu. HBO nic nového z děje neodhaluje, video je složeno pouze ze záběrů z předchozích sérií, obsahuje ovšem pro fanoušky zásadní informaci – termín jejího nasazení. Poslední řadu seriálu Hra o trůny budou moci na prémiovém kanálu HBO vidět v dubnu příštího roku.

Předplatitelé tematické televize musí tentokrát na osmou závěrečnou řadu čekat déle, než je obvyklé. Premiéra sedmé série se konala již v červenci loňského roku. Hra o trůny sice skončí, jeho fanoušci ale rozhodně nemusí smutnit. HBO již potvrdilo, že připravuje další seriál z jeho prostředí, který se bude dějově odehrávat tisíce let před samotnými událostmi Hry o trůny. Jednu z rolí si zde zahraje Naomi Watts a „duchovní otec“ této ságy George R.R. Martin dostal roli výkonného producenta.

autor: lukpo
Spustit audio

Související