Filmový kanál HBO odvysílá premiéru kasovního trháku Avengers: Infinity War ještě letos

7. listopad 2018

Po celém světě vydělal tento kasovní trhák více než dvě miliardy dolarů, do českých kin na něj zašlo přes 620 tisíc diváků. Řadou fanoušků je tento díl označován jako nejlepší komiksový film všech dob.

Očekávanou televizní premiéru si komiksový akční trhák Avengers: Infinity War, který pochází z dílny Marvel Studios, odbude na placeném kanálu HBO ještě v letošním roce. Vyplývá to z programových plánů, jež společnost HBO Europe zveřejnila včera. Poslední díl Avengers, kde na komiksové hrdiny čeká doslova apokalypsa, kterou na zemi přivolá záporná postava Thanos, se na HBO objeví den před Štědrým dnem, v neděli 23. prosince od 20.00. Na půlnoc z 31. prosince 2018 na 1. ledna 2019 je připraveno tradiční Silvestrovské překvapení.

Zákazníci placených služeb si budou moci snímek Avengers: Infinity War užít s prostorovým zvukem Dolby Digital 5.1, který je u verze HBO s vysokým rozlišením samozřejmostí. Na výběr je jak dabing, tak případně originální audio. Operátoři by měli tuto stanici vysílat také s volitelnými DVB titulky. Snímek byl po celém světě kasovním trhákem. Celkové tržby dosáhly výše dvou miliard amerických dolarů, v Česku ho pak vidělo přes 620 tisíc diváků. Film bude k dispozici pro operátory formou zpětného zhlédnutí a uložen i ve videotéce HBO GO.

autor: lukpo
Spustit audio

Související