Hobby TV se dostává do širší distribuce, zařadila ji větší on-line platforma

9. říjen 2018

Stanice je dostupná v rámci služby SledováníTV.cz ve vysokém rozlišení obrazu, diváci mohou využít také funkce zpětného zhlédnutí.

Nový tematický kanál Hobby TV, který je jednou z posledních aktivit společnosti S&P Broadcasting, se dostal do širší distribuce. Stanice, jež relativně v tichosti a bez většího zájmu médií odstartovala v pondělí 1. října, je nyní k dispozici také v on-line službě SledováníTV.cz. Tato platforma poskytuje distribuci televizního signálu přes internet pro řadu menších a středních firem, které se sami o sobě zaměřují zejména na datové služby.

Hobby TV je na platformě SledováníTV.cz dostupná ve standardním i vysokém rozlišení obrazu (HDTV), tedy stejně jako sesterské kanály Mňam TV a Mňau TV. Zákazníci služby mají k dispozici kromě standardního lineárního vysílání i možnost zpětného zhlédnutí, a to okamžitě formou časové osy, případně v archivu pořadů. Jednotlivé formáty jsou v elektronickém programovém průvodci (EPG) přehledně označeny. V pozemním vysílání DVB-T je už stanice dostupná v Plzni, kde je šířena jako součást Regionální sítě 17 z lokality Sylván.

autor: lukpo
Spustit audio

Související