Hudební stanice C Music TV se definitivně stala součástí rodiny Stingray, změnila vizuál

26. říjen 2018

Tematická televize se divákům připomíná novým názvem Stingray Cmusic. Nadále plánuje přinášet tu nejlepší filmovou hudbu doplněnou o klasiku.

Hudební stanice C Music TV, která se zaměřuje výhradně na vážnou hudbu s velkým důrazem na filmové skladby, se stala definitivně součástí rodiny Stingray. Tuto skutečnost v uplynulých dnech zpečetila kompletní proměna vizuálu. Známé modré logo C Music TV je minulostí. Nový identifikátor je nyní umístěn do pravého horního rohu a stanice se nyní divákům hlásí pod novým názvem Stingray Cmusic. Program je dostupný například v O2TV, Skylinku i UPC.

Placený kanál Stingray Cmusic je dostupný v nabídkách operátorů pouze ve standardním rozlišení, dá se ale předpokládat, že nový majitel se bude snažit tlačit i jeho HD verzi. Významným partnerem společnosti Stingray je v Česku a na Slovensku například M7 Group, právě vlastník největšího satelitního operátora Skylink. Ten má v nabídce v HD kvalitě mj. stanice Stingray Brava, Stingray iConcerts a Stingray Classica. Stingray Cmusic připravuje také spuštění nové webové prezentace, která je aktuálně v přípravě.

Z vysílání stanice Stingray Cmusic
Vedle C Music TV provozuje její majitel také videoslužbu C Music TV+.
autor: lukpo
Spustit audio

Související