Hudební stanice Power TV v nabídce Vodafone TV prozatím zůstává, klientům naopak zmizí Lala TV

6. prosinec 2021

Kabelový operátor Vodafone provedl koncem minulého pracovního týdne plánované změny ve své programové nabídce. Oproti původnímu plánu, který byl oznámen i klientům, pokračuje v distribuci stanice Power TV, ovšem na novém kmitočtu.

Společnost Vodafone v uplynulých dnech do své nabídky zařadila HD verzi lifestylového kanálu TLC, částečně lokalizovanou verzi stanice Boomerang HD a také tematický program Stingray iConcerts HD, který potěší zejména milovníky koncertů různých žánrů. Oproti původnímu plánu naopak zůstala v nabídce hudební televize Power TV, která se ovšem objevila na novém kmitočtu. Odpojena byla pouze dokumentární Adventure TV.

Co za náhlou změnou plánu stojí? Podle informací portálu Digitální rádio je to přímo lobbing polského podnikatele Michala Winnickeho, který Power TV provozuje. Naše redakce předpokládá, že Winnicki by se mohl pokusit tento hudební program vrátit i do pozemního vysílání, a to prostřednictvím DVB-T2 multiplexu 24 operátora Digital Broadcasting. Ke konci roku pak Vodafone plánuje vyřadit z nabídky i Lala TV s dětskými písničkami.

autor: lukpo
Spustit audio

Související