Vodafone zařazuje od prosince TLC HD a lokalizovaný Boomerang HD, Power TV a Adventure TV končí

1. prosinec 2021

Další novinky si připravil na prosinec pro své zákazníky největší operátor kabelové televize na trhu, společnost Vodafone. Ta do své nabídky, kterou provozuje jako hybridní platformu kombinující příjem programů přes internet, zařazuje další programy ve vysokém rozlišení.

Největší novinkou je zařazení dětského programu Boomerang. Nejen, že stanice bude v nabídce ve vysokém rozlišení obrazu HD, ale k dispozici bude také u kanálu z portfolia společnosti Warner Bros. lokalizace. Ta bude podle vyjádření mluvčího Vodafonu Ondřeje Luštince k dispozici prozatím ze 60 %, vzhledem k povaze programu však řada pořadů vůbec češtinu nepotřebuje. Boomerang HD doplní v nabídce stanici Cartoon Network HD.

Stanici budou moci klienti Vodafonu sledovat v nabídkách Relax, Komfort a Komplet. Počítá se i se zařazením hudební televize Stingray iConcerts HD, která doplní Stingray C Music. Ta by měla být k dispozici zákazníkům Komfortu a Kompletu. Od středy 1. prosince operátor zpřístupnil zákazníkům v HD také TLC od Discovery a čínskou CCTV4. Z důvodu zvyšujících se nákladů distribuce některých kanálů naopak skončí v nabídce Adventure TV a Power TV.

Se zařazením novinek počítá operátor od pátku 3. prosince.

autor: lukpo
Spustit audio

Související