Hudební stanice Qwest, Extreme Sports TV+ a dalších šest kanálů nově v bezplatné službě Plex

15. červen 2021

Deset nových stanic přibylo v posledním přibližně týdnu do bezplatné nabídky multimediální platformy Plex. Provozovatel služby se zaměřil na americké stanice a přidal i atraktivní hudební kanály.

V současné době je v bezplatné nabídce služby Plex k dispozici čtyřiasedmdesát televizních programů různých žánrů. Mezi nově zařazenými stanicemi jsou kanály Go Traveler, Go USA, Extreme Sports TV+, Esport 24, NHRA Champing World Drag Racing a US Weekly TV. Co se týká žánrů, je tedy rozpětí opět široké. Na své si přijdou zájemci o lifestylové magazíny, cestování, extrémní sporty nebo esport.

Nejzásadnějšími kanály z aktuálního rozšíření programové nabídky jsou však ty pod značkou Qwest, jmenovitě Qwest Jazz and Beyond, Qwest Classical a Qwest Mix. V době psaní tohoto textu, v pondělí odpoledne, sice už byly stanice s programovým průvodcem EPG v nabídce dostupné, ale podobně jako FashionBox je nebylo možné přehrát. Kanály Qwest mohou majitelé novějších chytrých televizorů sledovat i v aplikaci Rakuten TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související