Bezplatná streamingová služba Plex zařadila stanice o rybolovu a upoutávkách, další dvě vyřadila

17. květen 2021

V bezplatné nabídce streamingové služby Plex se v uplynulých dnech objevily nové stanice Wired 2 Fish TV a Preview Channel, vyřazeny byly naopak kanály Surf Now TV a Unidentified. Žádný z kanálů není lokalizován do češtiny.

Pětašedesát programů ve standardním nebo vysokém rozlišení nabízí v současné době zájemcům v České republice provozovatel multimediální platformy Plex. Jedná se o stanice různého zaměření, které najde divák v řadě případů vysílat také volně přes internet. Přesto, že prostředí služby je k dispozici v češtině, samotné kanály lokalizovány nejsou.

Čtěte také

Nové kanály

Wired 2 Fish TVAmerická stanice z Los Angeles zaměřená výhradně na rybolov, která je k dispozici v režimu 24/7. Ve vysílání nemají chybět rybářská legendy, celebrity i známé tváře tohoto oboru. Lokalizovanou obdobou tohoto kanálu je stanice Fishing and Hunting.

The Preview Channel Filmové, televizní a streamingové upoutávka na jednom místě. Vysílání je doplněno o scény z natáčení nebo rozhovory s herci a tvůrci.

Vyřazeno

Surf Now TVBezplatná živá televizní platforma, která má k dispozici více než 160 hodin adrenalinových filmů a seriálů. Kanál je nadále k dispozici ve službě Samsung TV Plus, která však zatím není v Česku dostupná.

UnidentifiedStanice věnovaná všem milovníkům nadpřirozených jevů, mimozemským civilizacím apod. Velký prostor mají konspirační teorie. Tuzemskou obdobou je kanál CS Mystery.

autor: lukpo
Spustit audio

Související