Hudební televize Deluxe Music projde grafickou proměnou, z loga zmizí krychle

12. únor 2019

Nová grafická výbava má Deluxe Music prezentovat jako moderní, dynamickou a vysoce kvalitní hudební televizi pro dospělé publikum.

Německá hudební televize Deluxe Music, která je v České republice mimo jiné součástí on-line služby SledováníTV a zcela bez kódování je ve standardním rozlišení dostupná ze satelitu Astra, představí v průběhu dnešního dne zcela nový vizuál. Informoval o tom portál DWDL.de. Pravděpodobně nejviditelnější změnou je odstranění krychle z loga, která bude nyní rozeznatelná jen velmi obtížně. Nová grafika bude obsahovat dvou a třírozměrné objekty, jednotlivé pořady budou od sebe barevně odlišeny.

Nová grafická výbava má Deluxe Music prezentovat jako moderní, dynamickou a vysoce kvalitní hudební televizi pro dospělé publikum. Za proměnou stojí studio BrandNewPixels z Kolína nad Rýnem, které mimo jiné spolupracovalo s konkurenční skupinou RTL nebo je autorem vizuálu streamingové služby Viaplay. Při jednáních s českými a slovenskými operátory zastupuje tuto stanici společnost IFC Media. Program je pro ně k dispozici na satelitní pozici 19,2 stupně ve standardním a na pozici 9 stupňů východně ve vysokém rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související