Hudební televize Óčko odstartovaly v HD rozlišení, operátor UPC přidal i další stanice

4. prosinec 2018

Největší kabelová firma rozšířila také nabídku své videotéky MyPrime. Nově jsou zde k dispozici například seriál Panství Downton nebo nové díly Mr. Robot.

Všechny hudební televize společnosti Mafra už jsou v tuto chvíli vysílané ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Óčko HD, Óčko Star HD a již dříve i Óčko Expres HD se staly součástí nabídky největší kabelové firmy na trhu, společnosti UPC Česká republika. Vysílání těchto programů ve standardním rozlišení bylo ukončeno. Všechna tři Óčka jsou dostupná v rozlišení 1920x1080. Skupina Mafra plánuje ještě v blízké době spustit hudební televizi Óčko Black. I ta bude k dispozici v HD kvalitě.

Kromě Óčka HD a Óčka Start HD se v nabídce největší kabelové firmy objevily také stanice Adventure TV HD a Duck TV HD. První zmiňovaný program je již avizovanou novinkou společnosti Michał Winnicki Entertainment, která již na českém trhu provozuje hudební kanál Power TV, druhá televize je opět náhradou za standardní verzi, kterou operátor odpojil. „Společnost UPC zařazením nových programů pokračuje v neustálém zkvalitňování a rozšiřování programové nabídky,“ uvedl mj. Martin Miller, generální ředitel operátora.

Největší kabelový operátor v těchto dnech přidává i nové filmy a seriály do neomezené video knihovny MyPrime, která nabízí více než dva tisíce titulů. Mezi novinkami jsou také nové části populárních seriálů Mr. Robot či Downtown Abbey, ale i 30 nových filmů, mimo jiné úspěšné slovenské tituly Únos, Čára, Špína, české filmy Masaryk a Špindl, a hollywoodské Ztracený v džungli či Cesta bez návratu. Televizních služeb mohou využívat zákazníci nejen na svém set-top boxu, ale také na všech připojených zařízeních, jako jsou mobily, tablety a PC.

autor: lukpo
Spustit audio

Související