Hudební televize Stingray Classica ukončila neplacenou distribuci, v Česku je nadále k dispozici

31. březen 2022

Provozovatel japonské streamingové služby Rakuten TV, která je k dispozici také na našem trhu, ukončil v uplynulých dnech distribuci hudební televize Stingray Classica. Ta byla součástí nabídky bezplatně streamovaných programů. Další kanály Stingray jsou v Rakuten TV nadále k dispozici.

Rakuten TV nabízí divákům v České republice hned několik programů Stingray v rámci bezplatné distribuce. Služba je k dispozici na novějších modelech televizorů značek Samsung a LG. Provozovatel platformy nadále nabízí zájemcům s chytrými televizory například kanály Stingray Qello, Stingray Hitlist, Stingray Greatest Hits, Stingray Karaoke nebo Stingray Soul Storm. Všechny stanice jsou k dispozici ve vysokém rozlišení.

Stanice Stingray Classica ale pochopitelně z českého trhu nezmizela. Program má nadále k dispozici například satelitní a internetová televize Skylink nebo služba T-Mobile TV. První operátor nabízí kanál ve vysokém a druhý pouze ve standardním rozlišení obrazu (ve své internetové službě). Stingray Classica je první německý televizní kanál zaměřený na klasickou hudbu, operu a balet, koncerty vážné hudby a dokumentární filmy.

autor: lukpo
Spustit audio

Související