Zákazníci operátora Skylink dostanou příjemnou kompenzaci za přelaďování kanálů

12. září 2018

Klienti budou moci sledovat několik dní zdarma tematické kanály AMC a Film+ nebo Sport 1 a Sport 2. O akci projevil zájem sám provozovatel programů.

V době od úterý 11. do 25. září budou moci zákaznici největší satelitní služby na trhu, tedy operátora Skylink, sledovat programy AMC, Film+, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Minimax a TV Paprika, i když je nemají předplaceny. Jak uvedl pro portál Digitální rádio Jan Huk, PR manažer společnosti AMC Networks International – Central Europe, má jít o kompenzaci za přelaďování řady stanic, které aktuálně na klienty čeká. Do této kategorie právě spadají i kanály AMC.

„Věříme, že dočasné zpřístupnění programů všechny klienty potěší a zpříjemní jim přechod na nové technické parametry,“ konstatoval Huk. V rámci volného vysílání, jsou programy dostupné nejen přes satelit pro majitele dekódovacích karet Skylink, ale také na mobilních zařízeních, případně v aplikaci pro chytré televizory Samsung. Na platformě Skylink Live TV bude od 14. září do 1. října dále dostupný také dokumentární program National Geographic.

autor: lukpo
Spustit audio

Související