Operátor Skylink nabízí ve své on-line službě pořady dokumentárních stanic Viasat

14. srpen 2019

Výhody oproti klasické lineární distribuci jsou hned dvě. Nejen, že si divák může pořady případně pustit z archivu kdykoliv na ně má čas, ale zároveň jsou k dispozici i ve vysokém rozlišení obrazu.

Společnost Viasat World, která je na českém a slovenském trhu provozovatelem dokumentárních kanálů Viasat a tematické stanice Epic Drama, začala do archivu on-line služby Skylink Live TV umisťovat další pořady. Kromě tvorby z již zmiňovaného seriálového kanálu se zde objevily nově také vybrané formáty z programů Viasat Explore a Viasat Nature. Aktuálně se jedná konkrétně o pořady Divoké Švýcarsko, Psychopatův vrak, Nebezpečná země, Utajený svět štěňat a Záhada polární záře.

Výhody oproti klasické lineární distribuci jsou hned dvě. Nejen, že si divák může pořady případně pustit z archivu kdykoliv na ně má čas, ale zároveň jsou k dispozici i ve vysokém rozlišení obrazu. Na rozdíl od kanálu Epic Drama jsou Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature šířeny na satelitu Astra 3B pouze ve standardním rozlišení. Operátor v minulosti sice nabízel program Viasat HD kombinující Viasat Nature a Viasat History, ovšem vysílání této stanice bylo ukončeno. Na této pozici nyní působí právě Epic Drama HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související