Internetová Mall.tv přidala do nabídky atraktivní festivalové tituly

20. prosinec 2019

Tituly společnosti Negativ se začaly v nabídce objevovat minulý týden, v pátek 13. prosince. Půjde například o Příběhy obyčejného šílenství, Štěstí, Protektor, Katka, Mallory, René, Čtyři slunce nebo Děti noci.

Nabídka on-line platformy Mall.tv se v poslední době rozšířila o další tituly distribučních společností Aerofilms a KVIFF Distributions. Portálu Digitální rádio to potvrdila mluvčí služby Eva Albrechtová. Jedním z posledních přírůstků je například nezávislá komedie Pěkně blbě, která zahajovala 52. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, bodovala na festivalu Sundance a její scénář byl nominován na Oscara. Diváci se mohou těšit i na kolekci čtyřiadvaceti hraných snímků a dokumentů z produkce společnosti Negativ.

„Jedná se primárně o tituly, které byly v uplynulých letech oceněny Českou filmovou a televizní akademií, příp. dalšími filmovými porotami, včetně zahraničních: Alois Nebel, Příběhy obyčejného šílenství, Štěstí, Protektor, Katka, Mallory, René, Čtyři slunce nebo Děti noci,“ uvedla Albrechtová. Tyto tituly se objevily v nabídce poprvé v pátek 13. prosince a budou postupně zveřejňovány.

„V obohacování filmové sekce plánujeme pokračovat i v roce nadcházejícím, a to hned v lednu, kdy navážeme na loňskou spolupráci s Festivalem krátkých filmů Praha a nabídneme divákům internetové televize Mall.tv výběr tzv. kraťasů,“ doplnila mluvčí Mall.tv Eva Albrechtová.

autor: lukpo
Spustit audio

Související