Internetová platforma Mall.TV vstupuje do televizorů připojených k internetu

28. červen 2019

Aplikace má ve své nabídce filmy i vlastní tvorbu. Obsah je rozdělen do kategorií, jako jsou Filmy, Zábava, Populárně-naučné, Vaření a jídlo, Inspirace a Seriály. Nechybí ani Slow TV.

Internetovou platformu Mall.TV už mohou sledovat zájemci nejen on-line, případně v mobilních aplikacích, ale nově je dostupná i v chytrých televizorech, tedy zobrazovačích, které jsou připojené k internetu. Prvenství si v tomto směru odnáší jihokorejský Samsung, následovat budou i další značky, jako je například LG. Aplikace je u nich ve fázi schvalování. Mall.TV je dostupná všem zákazníkům Samsungu, kteří mají televizory z roku 2015 a mladší.

Aplikace má ve své nabídce filmy i vlastní tvorbu. Obsah je rozdělen do kategorií, jako jsou Filmy, Zábava, Populárně-naučné, Vaření a jídlo, Inspirace a Seriály. Zajímavostí je i Slow TV a vysílání živě, v jehož rámci je možné si prohlédnout krátké relace vlastní tvorby vysílané v danou chvíli nebo sledovat jednu z kamer umístěných například na lodi na Vltavě nebo na Lomnickém štítu. Dalšími dostupnými aplikacemi jsou například Skylink Live TV, Kuki, Sledovani.TV nebo desítka lokálních IPTV.

„Kromě chytrých televizí značky Samsung je od června nově možné sledovat internetovou televizi Mall.tv také na Apple TV, Android TV a na zařízeních s operačním systémem Windows, tzn. na mobilech, počítačích a televizích prostřednictvím konzole Xbox," uvedl pro portál Digitální rádio Adam Chudárek, produktový manažer internetové televize Mall.tv.

autor: lukpo
Spustit audio

Související